Tour du Groningen – Spring Edition

23/04/2023

Tour du Groningen – Spring Edition

Locatie: Groningen

Datum: 23/04/2023

Op zondag 23 april vindt de Tour du Groningen - the Spring Edition plaats. Op deze dag gaan we met een selecte groep van 25 exclusieve auto's een prachtige route door het noorden rijden om het jaar goed te beginnen. Het evenement begint bij Sportwagenpolis in Groningen. Daarna vertrekken we en rijden we via een mooie route naar de tussenstoplocatie, waar we zullen lunchen. Rond 16:00 uur eindigen we op een bijzondere fotolocatie met een industrieel tintje, waar foto's worden gemaakt. Daarna kan iedereen zijn eigen weg weer vervolgen. De exacte locaties worden bij deelname bekendgemaakt.

Deelname aan deze tour kost €80,- per equipe (1 auto, 2 personen). Dit bedrag is inclusief een route van circa 150 kilometer over de mooiste wegen van Groningen, met start-, tussen- en eindlocaties, koffie en cake, lunch, foto's en een goodiebag.

Let op: tickets zijn alleen verkrijgbaar met een geldige actiecode voor dit evenement. Deze code dient te worden ingevuld op de pagina van Eventix. Indien u nog geen actiecode heeft, maar wel interesse heeft om deel te nemen, kunt u het interesseformulier invullen.

Bekijk ook deze evenementen