Tour du Groningen – Revival Edition

24/07/2022

Tour du Groningen – Revival Edition

Locatie: Groningen

Datum: 24/07/2022

Zondag 24 juli is het tijd voor Tour du Groningen - the Revival Edition. De afgelopen tijd is TDG helaas niet heel actief geweest. Het wordt tijd om weer door te gaan met de mooie tours! Op de 14e zullen we met een relatief kleine groep (20 auto's) aftrappen met een mooie tour door het noorden. Aanvang is vanaf 11:00 op de beginlocatie in Groningen, waar ook koffie & koek zal zijn. Om 11:30 zullen we vertrekken en rijden we een mooie route richting het restaurant De Rietschans waar de lunch is. Rond 16:00 zullen we eindigen in de stad waarna iedereen weer zijn eigen weg kan gaan! Locaties krijgt u bij deelname te horen.

Voor deze tour hanteren wij een inschrijfbedrag van €65,- per equipe (1 auto, 2 personen). Dit is inclusief een route van circa 150km over de mooiste wegen van Groningen met een start/tussen en eindlocatie, koffie en cake, lunch, foto's en een goodiebag.

Let op: tickets kunnen alleen gekocht worden wanneer u een geldige actiecode heeft gekregen voor dit evenement! Actiecode invullen op de pagina van Eventix. Het is ook mogelijk om het interesseformulier in te vullen wanneer u nog geen actiecode hebt maar wel graag mee zou willen doen.

Bekijk ook deze evenementen

Tour du Groningen Editie 4

Locatie: Paviljoen van de Dame

Datum: 18/09/2022

Autosalon van het Noorden

Locatie: Martiniplaza, Groningen

Datum: 24/02/2023