Tour du Groningen – Endless Summer Edition

Tour du Groningen – Endless Summer Edition

Locatie: Groningen

Zondag 14 juli zal TDG - the Endless Summer Edition plaats vinden. Om de zomer te vieren, zullen we met een selecte groep van maximaal 25 exclusieve auto's een prachtige route rijden door het noorden met als kers op de taart, een stukje Autobahn! Het evenement zal beginnen bij De Rietschans in Haren. We rijden vervolgens via een mooie route inclusief Autobahn naar De Graanrepubliek in Bad Nieuweschans waar we uitgebreid zullen lunchen. De dag zal eindigen bij Porsche Centrum Groningen, waar een afsluitende borrel zal plaatsvinden. Tijden zullen bij deelname bekend gemaakt worden!

Deelname aan deze tour kost €125,- per equipe (1 auto, 2 personen). Neem contact met ons op als u met meer personen wilt komen. De deelname is inclusief een route van circa 150 kilometer over de mooiste wegen van het Noorden, met start-, tussen- en eindlocaties, koffie en gebak, uitgebreide lunch, foto's en een goed gevulde goodiebag.

Let op: tickets zijn alleen verkrijgbaar met een geldige actiecode voor dit evenement. Deze code dient te worden ingevuld op de pagina van Eventix. Indien u nog geen actiecode heeft, maar wel interesse heeft om deel te nemen, kunt u het interesseformulier invullen.

Bekijk ook deze evenementen

Tour du Groningen – The Grand Prix Edition

Locatie: T.B.A